Autamme ihmisiä parantamaan ja parantumaan monella tasolla. Kaipaatko puolueetonta näkökulmaa elämäntilanteesi miettimiseen? Pohditko parisuhteen vallankäyttöä pääsemättä eteenpäin? Tai onko ympärilläsi henkilöitä, jotka tuntuvat vievän kaiken energiasi? Oletko yksin tai yksinäinen? Vailla uutta suuntaa työelämässä? Tai pakomatkalla päihteiden voimalla?

 

Autan avamaan sinulle uusia vaihtoehtoja loppuelämällesi. Voit yllättyä mitä ajatuksella ja energioillasi tehty Tarot-tulkinta paljastaa elämästäsi ja tulevaisuudesta, jos elämäsi jatkuu samanlaisena kuin nyt.  Meillä kaikilla on täällä oppiläksymme – toistelemme samaa kuviota, kunnes opimme asian, joka meille on annettu opittavaksi. Meillä on kuitenkin aina vapaus tehdä muutoksia, löytää elämänrikkaus ja runsaus, johon me kaikki olemme aivan yhtä oikeutettuja!

Uskalla varata aika, se voi olla ensimmäinen merkittävä askel, kohti uutta, onnellisempaa elämää! Kevyestä alusta ja keskustelusta voimme halutessasi edetä myös pitempikestoiseen elämävalmennukseen. Lue lisää keskusteluihin ja omatoimitehtäviin pohjautuvasta valmennusohjelmasta Life Management by Keadar!

​”Lähdin aluksi hieman epäillen pitempi kestoiseen elämänvalmennukseen….se oli tavallaan elämäni suunnittelua pienissä paloissa. Pian tajusin, että tätähän jokaisen pitäisi säännöllisesti tehdä. Oli yllättävää huomata, mitkä asiat ovat toistuneet elämässäni parisuhteesta ja tapahtumasta toiseen ja mitä esim. peiliefekti tarkoittaa. Ymmärsin myös mitkä asiat ja tunteet oli nyt tarpeen konkreettisesti hyvästellä, koska ne oli vain turhaa painolastia ja esteenä uudelle. Keskustelujen ja kotitehtävien kautta ymmärsin myös, kuinka olen itse estänyt rahan ja vaurauden saamisen elämääni. Suosittelen kyllä jokaiselle Keadarin valmennusta.  –Asiakaskommentti 07/2017.